Kiinteistöosakeyhtiö Karvian Vuokratalojen asukkaalle

Onko avain hukassa? Haluatko varata saunavuoron? Oletko kiinnostunut siitä, mitä ajankohtaista vuokrataloyhtiössäsi on meneillään? Kiinteistöosakeyhtiö Karvian Vuokratalot julkaisee asukkaille suunnattuja ohjeita, uutisia ja tiedotteita tällä sivulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hiljaisuus

Huoneistoissa on vältettävä naapureiden häiritsemistä yöaikaan. Melua aiheuttava toiminta on pyrittävä ajoittamaan arkipäiviin ja päiväaikaan, jotta niistä ei aiheudu naapureille kohtuutonta häiriötä.

Tiedote 25.5.2021: Kaksi nuorta kesätyöntekijää

Vuokratalojen palvelukseen palkataan kesäajaksi kaksi karvialaista nuorta. Heidän pääsääntöisiä työtehtäviään ovat nurmikoiden leikkaaminen ja ulkoalueista huolehtiminen. Nuoret työskentelevät talonmiehen ohjeistuksilla ja taloyhtiön vastuulla, joten he eivät voi ottaa suoraan asukkaalta työtehtäviä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ovenavaus

Mikäli talonmies tulee avaamaan asunnon oven työajan ulkopuolella, laskuttaa taloyhtiö siitä 50 €. Talonmies on tavoitettavissa arkisin kello 8:00–16:00 numerosta 044 772 7530. Muina aikoina käytössä on talonmiespäivystys numerossa 040 833 2946.

Pyydä lisätietoja

Saunat avataan taas 30.4.2021

Muistattehan kiinnittää huomiota yleiseen siisteyteen ja hygieniaan, jotta voimme pitää saunat avoinna jatkossakin. Sauna on käytössä vuoron varanneille.

Mikäli tahdotte varata saunavuoron, ottakaa yhteyttä isännöitsijään. Saunan hinta on 7 €/kk.

 

Isännöitsijän yhteystiedot:

Isännöitsijä Soile Ala-Kantti, 050 577 0819, soile@yrityspalveluitu.fi

Tutustu kohteisiimme